Halligan

Spelschema/Resultat: För Div 1  Klicka här     För Div 2  Klicka här

Halligan Våren 2020 kommer att bestå utav 2 grupper (Div 1 och Div 2) med totalt 32 lag en ökning sedan hösten. Det har blivit ett par lag som hoppat av men även tillkommit några helt nya lag välkomna.

Där det kommer vara individuella hcp precis som i höstens serie och hcp följer med från hösten för dem som spelat. Nya bowlare får 60 i hcp första två omgångarna, spelare som tillhör en klubb får ett hcp genom det.

Poängräkning / Spelform Man spelar 3 serier och räknar sin sammanslagning som man gjort förr, så serie nummer 1 kommer ge 1 poäng och serie nummer 2 kommer ge 2 poäng och serie nummer 3 kommer ge 3 poäng och skulle det sluta 3-3 i matcher så är det totala poängen som lag som avgör vem som får 2 poäng utav lagen, det andra laget får 1 poäng. Skulle man vinna med 4-2 till exempel så får vinnande laget 2 poäng och förlorande laget 0 poäng.

Gruppindelning: Grupp A / Grupp B kommer att innefatta 16 lag vardera och kommer mötas över ett enkelmöte under våren som innefattar 15 matcher per lag och till hösten kommer de 8 bästa från A / B gruppen att flyttas tillsammans och börja om på 0 poäng. De 8 sämsta i vardera grupp kommer flyttas till grupp B och även här ta med sina poäng och tävla om vem som blir bästa laget i sina respektive grupper.

Vårfinalen: Lördagen den 30 maj kommer det spelas vårfinal som innebär att den sista omgången i varje grupp spelas. Så här kommer det spelas.

Oljning

kl 13.00 med 4 lag från div 2 +4 lag från div 1

kl 14.10 med 4 lag från div 2 +4 lag från div 1

Oljning

kl 15.30 med 4 lag från div 2 +4 lag från div 1

kl 16.40 med 4 lag från div 2 +4 lag från div 1

Avslut med priser och discobowling för alla som vill vara med.

Regler: Pga många lag lånade spelare kommer vi denna våren ej tillåta att man lånar från varandra då detta göra att det ej blir rättvist eller hcp stämmer för dem spelare.

Vi vill därför att man flyttar en match i god tid, så har man 14 dagar på sig att spela den om man ej hinner detta så blir det laget som begärt flyttning av match att förlora på WO och det vinnande laget kommer att vinna med 3-0 och de kommer att få snittet beräknat som veckan innan så det blir oförändrat snitt. Samt lag som lämnar WO får stå för kostnaden för förlorad banhyra på 240kr.

WO Lämnas per automatik även om spelare ej dyker upp vid utsatt datum om ej laget dem möter godkänner att man flyttar den om man ej hört av sig.

Vi för protokoll där ni har ansvaret att fylla i vunna serier / ert rena resultat utan HCP så vi kan göra snitt tabeller för varje vecka så resultatet blir så rättvisst som möjligt. Kommer sitta snitt tabeller och resultat för matcher i hallen synligt.

Handicapet kommer att räknas ut på detta sättet Ditt snitt minus din motståndares snitt * 0.8 = 200-125= 75*0.8 = 60 Poäng ( Max HCP 60 ).

Matchdagar: Måndag och tisdag.
Div 1 jämna veckor på måndag och på Ojämna veckor tisdagar.
Div 2 spelar ojämna veckor måndagar och jämna veckor tisdagar.

Tiderna för i år kommer att vara: 18.10-19.10 19.20-20.30. (Givetvis, är bägge lagen tidiga så får man starta tidigare)

Kostnad 60 kr / match / per person  med månadskort 40 kr / match / per person

Licens: 125 kr / Per person / Per säsong

Månadskort: Nu kan du som halligan medlem köpa månadskort och nyttja på alla andra dagar och träna för endast 250:- P/p och det gäller från den 1:e i månaden till den 1:e i den andra månaden och du som innehar månadskort får spela för 40 kr per match istället för 60 kr.

Dessutom har vi skapat ett paket som innefattar ett startpaket med klot / väska / skor för 2200:- per paket om man skulle vilja ha sina egna saker. Vill önska er alla stort lycka till i årets Halligan /  Mattias med personal.

Anmälan kan lämnas i hallen eller skickas via mail

För anmälan klicka länk
Anmälningsblankett