Halligan

Spelschema/Resultat: För Div 1  Klicka här     För Div 2  Klicka här

Snittlistan klicka på din division DIV 1 DIV 2

För att se ditt snitt eller hcp klicka på länkarna nedan. Max 60hcp per serie och alla över 200 har 0 i hcp.

VÅRSÄSONGEN 2021 NÄRMAR SIG INFO

Måndag 1/2 samt tisdag 2/2 börjar vårsäsongen för Hall ligan, vill du och dina vänner eller kanske jobb/klubb/familj vara med ?

För att vara med kom in till hallen med er anmälan som finns längst ner på sidan via länken. Vi rekommenderar minst 3 personer per lag men går bra med minst 2, är ni fler går det att byta spelare mellan matcherna vilket underlättar för att alla ska kunna vara med. Skriv gärna er mail och telefonnummer då vi behöver det för nå er med information, allt lagras enligt gdpr. Sista anmälningsdag är 10januari.

Vi spelar varje vecka måndagar och tisdagar kl 18.10 samt 19.20. Divisionerna byter dag varje vecka, det innebär ena veckan spelar ni måndag andra veckan tisdag.

Poängräkning / Spelform Man spelar 3 serier och räknar sin sammanslagning som man gjort förr, så serie nummer 1 kommer ge 1 poäng och serie nummer 2 kommer ge 2 poäng och serie nummer 3 kommer ge 3 poäng och skulle det sluta 3-3 i matcher så är det totala poängen som lag som avgör vem som får 2 poäng utav lagen, det andra laget får 1 poäng. Skulle man vinna med 4-2 till exempel så får vinnande laget 2 poäng och förlorande laget 0 poäng.

Gruppindelning: Grupp A / Grupp B kommer att innefatta 16 samt 15 lag som kommer mötas över ett enkelmöte under hösten som innefattar ca 15 matcher per lag och till våren 2021 kommer de 8 bästa från A / B gruppen att flyttas tillsammans och börja om på 0 poäng. De 8 sämsta i vardera grupp kommer flyttas till grupp B och även här ta med sina poäng och tävla om vem som blir bästa laget i sina respektive grupper.

Vårfinalen: Vi siktar på en underbar vårfinal, med god grillad mat och en härlig kväll med finaler i form av cupspel där man spelar var annat slag per spelare i 3 serier.

Regler: Pga av covid 19 kommer vi tillåta fria inlåningar från andra lag istället för ni ställer in matcher, dock kommer spelare som lånas in få 0 i hcp. Vi ser dock helst ni spelar med ordinarie lag, tänk på höra av er till motståndarna först och hallen vid byte av dagar. Hallen tar ej ansvar och kommer debitera lag som ej dyker upp för båda lagens kostnad om inget meddelats till motståndarna.

Vi vill därför att man flyttar en match i god tid, så har man 14 dagar på sig att spela den om man ej hinner detta så blir det laget som begärt flyttning av match att förlora på WO och det vinnande laget kommer att vinna med 3-0 och de kommer att få snittet beräknat som veckan innan så det blir oförändrat snitt. Samt lag som lämnar WO får stå för kostnaden för förlorad banhyra på 240kr.

WO Lämnas per automatik även om spelare ej dyker upp vid utsatt datum om ej laget dem möter godkänner att man flyttar den om man ej hört av sig.

Vi för protokoll där ni har ansvaret att fylla i vunna serier / ert rena resultat utan HCP så vi kan göra snitt tabeller för varje vecka så resultatet blir så rättvisst som möjligt. Kommer sitta snitt tabeller och resultat för matcher i hallen synligt.

Handicapet kommer att räknas ut på detta sättet Ditt snitt minus din motståndares snitt * 0.8 = 200-125= 75*0.8 = 60 Poäng ( Max HCP 60 ).

Matchdagar: Måndag och tisdag.
Div 1 jämna veckor på måndag och på Ojämna veckor tisdagar.
Div 2 spelar ojämna veckor måndagar och jämna veckor tisdagar.

Tiderna för i år kommer att vara: 18.10-19.10 19.20-20.20. (Givetvis, är bägge lagen tidiga så får man starta tidigare)

Kostnad 60 kr / match / per person  med månadskort 40 kr / match / per person

Licens: 125 kr / Per person / Per säsong

Månadskort: 350kr spela hur mycket du vill och spela hall ligan för 40kr istället för 60kr. Kortet är personligt och gäller ej vid bokning av banor samt vid mån av plats.

Dessutom har vi skapat ett paket som innefattar ett startpaket med klot / väska / skor för 2315:- per paket om man skulle vilja ha sina egna saker. Vill önska er alla stort lycka till i årets Halligan /  Fredrik & Mattias med personal.

Anmälan kan lämnas i hallen eller skickas via mail

För anmälan klicka länk
Anmälningsblankett