Halligan

Spelschema/Resultat: För Div 1  Klicka här     För Div 2  Klicka här

Halligan Hösten 2019 kommer att bestå utav 2 grupper (Div 1 och Div 2). Där det kommer vara individuella hcp precis som i vårens serie och hcp följer med från våren för dem som spelat.

Poängräkning / Spelform Man spelar 3 serier och räknar sin sammanslagning som man gjort förr, ändringen i år är att serie nummer 1 kommer ge 1 poäng och serie nummer 2 kommer ge 2 poäng och serie nummer 3 kommer ge 3 poäng och skulle det sluta 3-3 i matcher så är det totala poängen som lag som avgör vem som får 2 poäng utav lagen, det andra laget får 1 poäng. Skulle man vinna med 4-2 till exempel så får vinnande laget 2 poäng och förlorande laget 0 poäng.

Gruppindelning: Grupp A / Grupp B kommer att innefatta 15 lag vardera och kommer mötas över ett enkelmöte under våren som innefattar 14 matcher per lag och till hösten kommer de 8 bästa från A / B gruppen att flyttas tillsammans och börja om på 0 poäng. De 7 sämsta i vardera grupp kommer flyttas till grupp B och även här ta med sina poäng och tävla om vem som blir bästa laget i sina respektive grupper.

Höstcupen: I December månad kommer det spelas en ny cup som är individuell cup där vi kommer räkna på exakt samma sätt som vi gör i vårcupen och här kommer vinnaren vinna ett klot och 2:an kommer vinna ett presentkort.

Regler: Angående lånade spelare från andra lag och dylikt innefattar att den personen man lånar kommer per automatik att få 0 poäng i hcp. Flyttar man en match så har man 14 dagar på sig att spela den om man ej hinner detta så blir det laget som begärt flyttning av match att förlora på WO och det vinnande laget kommer att vinna med 3-0 och de kommer att få snittet beräknat som veckan innan så det blir oförändrat snitt.Nu kommer vi föra protokoll där ni har ansvaret att fylla i vunna serier / ert rena resultat utan HCP så vi kan göra snittabeller för varje vecka så resultatet blir så rättvisst som möjligt. Första 2 omgångarna av Vårsäsongen så kommer de lag som spelade i lägre divisioner än 1:an att få Hcp.

Div 1:   0p HCP per person / serie

Div 2: 15p HCP per person / serie

Div 3: 30p HCP per person / serie

Div 4: 45p HCP per person / serie

Div 5: 60p HCP per person / serie

Handicapet kommer att räknas ut på detta sättet Ditt snitt minus din motståndares snitt * 0.8 = 200-125= 75*0.8 = 60 Poäng ( Max HCP 60 ).

Matchdagar: Måndag och tisdag.
Div 1 jämna veckor på måndag och på Ojämna veckor tisdagar.
Div 2 spelar ojämna veckor måndagar och jämna veckor tisdagar.

Tiderna för i år kommer att vara: 18.10-19.10 19.20-20.30. (Givetvis, är bägge lagen tidiga så får man starta tidigare)

Kostnad 60 kr / match / per person  med månadskort 40 kr / match / per person

Licens: 125 kr / Per person / Per säsong

Månadskort: Nu kan du som halligan medlem köpa månadskort och nyttja på alla andra dagar och träna för endast 220:- P/p och det gäller från den 1:e i månaden till den 1:e i den andra månaden och du som innehar månadskort får spela för 40 kr per match istället för 60 kr.

Dessutom har vi skapat ett paket som innefattar ett startpaket med klot / väska / skor för 2200:- per paket om man skulle vilja ha sina egna saker. Vill önska er alla stort lycka till i årets Halliga /  Mattias med personal.

Anmälan kan lämnas i hallen eller skickas via mail

För anmälan klicka länk
Anmälningsblankett