Nyheter

Priser

Matmeny

Hall-Ligan

Klubbar

Barnkalas

Personal

Tavlingar

Bowlingskola

Rekord

Hitta hit

Bilder

Bowlinghallens historia

Onlinescoring

GDPR

Onlinebokning

 

Hall-Ligan

Spelschema/Resultat: Klicka här

 

Kostnad: 60kr / match / per person    

Licens: 125kr / per person / hel år

 
Ny säsong till våren 2019 möjligheten att anmäla nya lag finns nu.
 
I vår Hall-liga kan vem som helst vara med. Här spelar både rutinerade spelare och nybörjare.

Ligan är uppdelad i divisioner, för närvarande fem stycken med sju eller åtta lag i varje division, vilket innebär 12-14 matcher per lag och säsong. 

Mellan säsongerna flyttas lagen upp och ned beroende på föregående års placering. Vidare finns det ett Handicap-system, baserat på lagens tidigare resultat, som tillämpas under matcherna.

Nya lag placeras in efter uppskattad spelstyrka.

Spelsättet är 2-mannalag och varje match spelas över tre serier, vilket innebär att den pågår i cirka 60 minuter. Ett lag kan ha fler medlemmar än de två som spelar matchen och vi rekommenderar att ett lag har minst tre eller fyra lagmedlemmar för att undvika flyttning av matcher.

Speldagar är växelvis måndagar och tisdagar med matchtider antingen 18.00 , 19.00 eller 20.00. Varje match betalas på plats i bowlinghallen innan spelet börjar.

Det går redan nu bra att anmäla sig till vårens seriespel. Anmälningsblankett finns i bowlinghallen. Är du intresserad av att börja spela, men saknar någon att spela med så prata med oss i bowlinghallen. Vi försöker då hjälpa dig att hitta något lag att gå med i. Har du inte eget klot och egna bowlingskor så lånar man det under matchen, precis som vid lösspel.

Om du undrar över något så är du välkommen att kontakta personalen i bowlinghallen.
 
 
Anmälan kan lämnas i hallen eller skickas via mail
 
För anmälan klicka länk