Nyheter

Priser

Matmeny

Hall-Ligan

Klubbar

Barnkalas

Personal

Tavlingar

Bowlingskola

Rekord

Hitta hit

Bilder

Bowlinghallens historia

Onlinescoring

Evenemang

GDPR

Onlinebokning

 

Hall-Ligan

Spelschema/Resultat: För grupp A Klicka här     För grupp B Klicka här

 

 

Vår cup i hall ligan

 

Vi avslutar hall ligans säsong med en vår cup

Fredagen den 24/   klockan 17.00..

Pris för kvällens arrangemang är 125 kr per person ( oavsett om man spelar eller bara äter)

Mer info finns i hallen på anslagstavlan.

Välkomna

 

Halligan 2019 kommer att bestå utav 2 grupper (Grupp A / Grupp B) där 15 lag i respektive grupp kommer möta varandra under vårens spel.

Där det kommer vara individuella hcp inte lag hcp som det var i fjolårets serie.

 

Poängräkning / Spelform Man spelar 3 serier och räknar sin sammanslagning som man gjort förr, ändringen i år är att serie nummer 1 kommer ge 1 poäng och serie nummer 2 kommer ge 2 poäng och serie nummer 3 kommer ge 3 poäng och skulle det sluta 3-3 i matcher så är det totala poängen som lag som avgör vem som får 2 poäng utav lagen, det andra laget får 1 poäng. Skulle man vinna med 4-2 till exempel så får vinnande laget 2 poäng och förlorande laget 0 poäng.

 

Gruppindelning: Grupp A / Grupp B kommer att innefatta 15 lag vardera och kommer mötas över ett enkelmöte under våren som innefattar 14 matcher per lag och till hösten kommer de 8 bästa från A / B gruppen att flyttas tillsammans och börja om på 0 poäng. De 7 sämsta i vardera grupp kommer flyttas till grupp B och även här ta med sina poäng och tävla om vem som blir bästa laget i sina respektive grupper.

 

Vårcupen: I Maj månad kommer vi spela en cup som lag där vi spelar 2 stycken i ett lag och slår varanat slag med samma sätt att räkna poängen som vi gör under gruppspelet att serie 1 ger 1 poäng och så vidare. Priser kommer i denna tävlingen kommer vara klot till lagmedlemmarna i vinnande laget och 2:a pris kommer få ett presentkort på ett belopp som man kommer kunna nyttja för kommande spel.

 

Höstcupen: I December månad kommer det spelas en ny cup som är individuell cup där vi kommer räkna på exakt samma sätt som vi gör i vårcupen och här kommer vinnaren vinna ett klot och 2:an kommer vinna ett presentkort.

 

Regler: Angående lånade spelare från andra lag och dylikt innefattar att den personen man lånar kommer per automatik att få 0 poäng i hcp. Flyttar man en match så har man 14 dagar på sig att spela den om man ej hinner detta så blir det laget som begärt flyttning av match att förlora på WO och det vinnande laget kommer att vinna med 3-0 och de kommer att få snittet beräknat som veckan innan så det blir oförändrat snitt.

Nu kommer vi föra protokoll där ni har ansvaret att fylla i vunna serier / ert rena resultat utan HCP så vi kan göra snittabeller för varje vecka så resultatet blir så rättvisst som möjligt. Första 2 omgångarna av Vårsäsongen så kommer de lag som spelade i lägre divisioner än 1:an att få Hcp

Div 1: 0p HCP per person / serie

Div 2: 15p HCP per person / serie

Div 3: 30p HCP per person / serie

Div 4: 45p HCP per person / serie

Div 5: 60p HCP per person / serie

 

Handicapet kommer att räknas ut på detta sättet Ditt snitt minus din motståndares snitt * 0.8 = 200-125= 75*0.8 = 60 Poäng ( Max HCP 60 )

 

Matchdagar: Måndag och tisdag. Grupp A jämna veckor på måndag och på Ojämna veckor tisdagar / Grupp B spelar ojämna veckor måndagar och jämna veckor tisdagar. Tiderna för i år kommer att vara: 18.10-19.20 19.20-20.30. (Givetvis, är bägge lagen tidiga så får man starta tidigare)

 

Månadskort: Nu kan du som halligan medlem köpa månadskort och nyttja på alla andra dagar och träna för endast 220:- P/p och det gäller från den 1:e i månaden till den 1:e i den andra månaden och du som innehar månadskort får spela för 40 kr per match istället för 60 kr.

Dessutom har vi skapat ett paket som innefattar ett startpaket med klot / väska / skor för 2200:- per paket om man skulle vilja ha sina egna saker. Vill önska er alla stort lycka till i årets Halliga Mattias med persona

Kostnad: 60kr / match / per person med månadskort 40kr/ match/ per person

Licens: 125kr / per person / hel år

 
 
Anmälan kan lämnas i hallen eller skickas via mail
 
För anmälan klicka länk