Nu håller vi stängt måndag-onsdag för semestertider men öppet torsdag-söndag hela sommaren. Ni kan boka kalas som vanligt via nätet och önskar man boka evenemang går det bra med.

Pris för spel under juni & juli månad 200 kr/tim och bana

Skulle det bli dåligt väder kommer vi med stor sannolikhet öppna tidigare och då kan man ringa för boka bana.

Vill man boka evenemang ring till hallen och fråga efter Fredrik så förklarar han mer. Allt från studentfirande, 100dagars, familje/släktfest, företag och mycket mer.

Fredagsligan Är över för denna säsong och vinnare blev Susanne & Ingel i laget Mästermissarna

Som vanligt 3 serier spel och denna gång är det grupp A som har dubbla matcher. För mer info om hur man går med och hur det spelas ta kontakt med hallen.

Ny säsong i höst när bowlingen är igång igen, Höganäs veteraner började redan 28e augusti och spelar för fullt, vill man som pensionär eller 60+ börja eller nyfiken på spela? Då är ni välkomna på tisdagar/torsdagar och se eller prata med ansvariga i klubben för mer info, 3 ggr får man prova på utan kostnad.

Höganäs BC & BK Gamsen är även dem i fullgång, det har startat med blandade resultat. Är man intresserad som ungdom/junior eller senior på börja bowla är BK Gamsen en bra början för seniorer och Höganäs BC för yngre. BK Gamsen har två lag ett 8 manna lag och ett 4 manna lag. Höganäs BC har Dam / Herr 3st lag i 8 manna vart HBC D och Herrar A spelar i Sydallsvenskan näst högsta serien.

Vårt kök är öppet till 30 min innan stängningen i hallen. Vi har även takeaway och färdiga dagens att ta med hem.

(Mellan kl 11.00-15.00 har veteraner träning vilket gör att banorna oftast är bokad) för se om det finns banor ledigt går ni in på onlinebokning och väljer tid, kan ni ej välja bana är det för det är fullbokat.

Priser för år 2024

Här nedan följer de aktuella priserna för bowling.
Priserna avser 1 timmes bowling per bana. 
Avbokning måste ske per telefon, minst 24 timmar innan och vi tar ej emot via mail.

Vardagar

Bowling dag 220:-
Bowling kväll 220:-

Helger

Fram till kl. 16.00 lördag
Från 12.00-18.00 söndag
280:-
Discobowling,
efter kl. 18.00 fredag
efter kl. 16.00 lördag
320:-

Skohyra    

Ingår alltid i priset